top of page

THE MASKED SINGERS WINNEN BARRAGE OORDUPKESFESTIVAL

Na vier fantastische optredens van de Bon-Bonnetjes, de Fitjassen, Menno J en de Pins en The Masked Singers kwam de jury bestaande uit Roy Demon, Henk Weber en Antura Magendans unaniem tot de conclusie dat The Masked Singers de winnaars moesten worden van de Cup met de Grote Oren!
Wij feliciteren deze 4 dames, die hun identiteit ook nu niet wilden prijs geven, van harte met de winst!
_MG_4596.jpg

OPPERSTALMEESTERS HEBBEN UITBREIDING!

Zaterdagavond 28 januari kregen de Opperstalmeesters hun zo gewenste uitbreiding, en wel met twee nieuwe leden. Aangezien de verkiezing door corona twee jaar stil kwam te staan heeft de Senaat voor een extra nominatie gekozen.
Zowel Ellie Peek als Jos Oude Ophuis voelden zich vereerd en zeiden dan ook volmondig ja toen een delegatie van Senaat en Opperstalmeesters bij hen aanklopte. 
Wij feliciteren Ellie en Jos en wensen hen veel plezier bij deze hechte groep.

In memoriam, Henk Ehren

Profielfoto Henk bewerkt 2.jpg
Bemmel, 10 juni 2022

Gisteren ontvingen wij het verdrietige bericht dat op 87 jarige leeftijd ons oudste en langst zittende senaatslid Henk Ehren plotseling is overleden.

Henk zette zich sinds 1988 als senaatslid met volle overgave in voor onze vereniging, niet alleen voor maar vooral ook achter de schermen. Opbouwen, afbreken, broodje gezond, riefkoeken bakken (en daarna de pannen weer schuren), Henk was er altijd graag druk mee.

Sinds zijn verkiezing in 2004 was Henk ook een actief en zeer gewaardeerd Opperstalmeester, ook binnen deze hechte groep zal hij ten zeerste gemist worden.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en andere dierbaren veel sterkte met dit verlies.

En zoals Henk vaak zei: "Denk aan elkaar, wees lief voor elkaar."  

HIJ IS ER! DE BLAUWE PIN!

We hebben wat moois mensen, de Blauwe Pin!

U kunt ons nu zichtbaar steunen zodat we kunnen blijven doen wat we het liefst doen, het (mede) organiseren van het Bemmels carnaval!

Dit kan door voor 3 euro per stuk deze prachtige Blauwe pin van ons te kopen.

Overal waar wij aanwezig zijn zullen we dit sieraad bij ons hebben, dus schroom niet en vraag ernaar als u ons, en dus ook het Bemmels carnaval, een warm hart toe draagt. 
IMG_20211106_132219__01.jpg

Prins Nicky de Häörige Duvel en Prinses Esmé

IMG-20211113-WA0069.jpg

Afgelopen 13 november is het nieuwe prinsenpaar van Bemmel onthuld! Na een periode van raden en beredeneren wie het wel of niet zouden kunnen zijn bleken Nicky van Swaay en Esmé Ratering deze carnavaleske eer op zich te willen nemen.

Onder het motto: na alle malaise is het nu weer tied voor de polonaise, zullen zij voorgaan in het carnaval in het Kaokelnest.

bottom of page