top of page

TAART PRINS RICHARD VOOR MARCEL LEIJSER

Zaterdag 3 februari vond het traditionele taarten bakken weer plaats in zaal Providentia in Gendt. Hierbij maken de prinsen van Lingewaard een taart die zij dan aan iemand geven die in hun ogen de taart verdient voor zijn of haar inzet voor de samenleving.
Dit jaar ging de taart van Prins Richard, Prinses Benita en de hofdames Jessey en Lisanne naar Marcel Leijser, een zeer bekend gezicht binnen het carnaval in Bemmel.
Niet alleen was Marcel 15 jaar president van de Blauwe Pony maar levert hij nog steeds een bijdrage door bijvoorbeeld diverse optredens te verzorgen en de artiesten van ons Odf te begeleiden.
Gefeliciteerd Marcel en eet smakelijk!
WhatsApp Image 2024-02-03 at 17.32_edite

ANNEKE GOSSELINK NIEUWE OPPERSTALMEESTER

Tijdens onze pronkzitting klonk traditiegetrouw weer het "also sprach zarathustra" door de speakers. Ook dit jaar mochten de Opperstalmeesters een nieuw lid verwelkomen en wel in de persoon van Anneke Gosselink.

Anneke verdient deze eer voor haar vrijwilligerswerk bij diverse organisaties. Zo is ze van het begin af aan betrokken bij St. de Bol en geeft ze al meer dan 30 jaar onderdak aan 4 tot 6 Zwitsers tijdens de Zwitserse week in Bemmel. Ook verpleeghuis de Lingehof en Lingewaard Natuurlijk mogen op haar inzet rekenen wat haar tot een zeer gewaardeerde hulp maakt.
Gefeliciteerd Anneke en veel plezier bij de Opperstalmeesters!

NIEUWE DORPSPRINS EN HOFHOUDING ONTHULD!

Op 11 november werd in een heerlijk volle Roskam eindelijk bekend wie de 30e dorpsprins van het Kaokelnest zou zijn. Na maanden van speculatie waarbij natuurlijk de naam van ene Jansen uut de Ooy weer veelvuldig genoemd werd ging het gordijn open en stond daar ons voormalig senaatslid Richard Otters met zijn vrouw Benita en zijn 2 dochters Jessey en Lisanne.
Als Prins Richard de Hendige zal hij onder het motto "genieten doen we samen in alle mogelijke kleuren" voorop gaan in de polonaise.

Richard en zijn hofhouding nemen de scepter over van Prins Nicky en zijn  prinses Esmé die eerder op de avond 'afgetuigd' werden na een periode van 2 jaar waarin zij op zeer enthousiaste wijze het gezicht waren van het Bemmels carnaval.

HIJ IS ER! DE BLAUWE PIN!

We hebben wat moois mensen, de Blauwe Pin!

U kunt ons nu zichtbaar steunen zodat we kunnen blijven doen wat we het liefst doen, het (mede) organiseren van het Bemmels carnaval!

Dit kan door voor 3 euro per stuk deze prachtige Blauwe pin van ons te kopen.

Overal waar wij aanwezig zijn zullen we dit sieraad bij ons hebben, dus schroom niet en vraag ernaar als u ons, en dus ook het Bemmels carnaval, een warm hart toe draagt. 
IMG_20211106_132219__01.jpg

"T LUP!"

FRANS KNORTH MAKELAARDIJ
bottom of page